Meniu
Šilutės rajono savivaldybė

Salos etnokultūros ir informacijos centras skelbia gražiausių nuotraukų konkursą leidiniui „Rusne, meile mano“

Konkurse gali dalyvauti fotografijų autoriai su naujomis ar senomis nuotraukomis, kuriose užfiksuota Rusnė ir jos apylinkių gamta, žmonės, jų buitis, gyvūnai ir pan. Nuotraukų kiekis vienam autoriui neribojamas,  formatas nėra svarbus.

Nuotraukas siųsti iki kovo 1 d. elektroniniu paštu  rusnessala.etno@gmail.com arba atnešti į Salos  etnokultūros ir informacijos centrą (Neringos g. 7, Rusnė)

Nuo kovo 6 d. iki kovo 29 d. centre veiks paroda, kur bus galima balsuoti už labiausiai patinkančias nuotraukas. Jei neturite galimybės ateiti į centrą, pamatyti fotografijas ir balsuoti  kviečiame Salos  etnokultūros ir informacijos  centro „facebook“  puslapyje (http://www.facebook.com/etnocentras)

Balandžio 1 d. balsų skaičiavimo komisija paskelbs, kurios nuotraukos pateks į leidinį „Rusne, meile mano“.

Rudenį bus išleistas natų, poezijos, prozos ir fotografijos darbų rinkinys su kompaktine plokštele, kuriuo bus apdovanoti  nuotraukų autoriai nugalėtojai.

Išsamesnė informacija teikiama telefonu 8 441 50010, el. paštu rusnessala.etno@gmail.com arba Salos  etnokultūros ir informacijos centre (Neringos g. 7, Rusnė)

 Atrinktos leidiniui nuotraukos tampa Salos etnokultūros ir informacijos centro nuosavybe.

social media link social media link

Naujienlaiškio prenumerata

Įveskite el. paštą
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Apsaugos kodas
Loading
© Visos teisės saugomos. Sprendimas: UAB "Fresh Media"