Meniu
Šilutės rajono savivaldybė

2011 m. Bokso treneriui Vincui Murauskui

Už ypatingus darbus garsinant Šilutės kraštą 2010-ųjų metų ,,Sidabrinės nendrės“ premija apdovanotas Šilutės sporto mokyklos bokso treneris Vincas Murauskas.

Šilutės seniūnijos bendruomenė „Žiedas“ pristatydami Vincą Murauską Sidabrinės nendrės nominacijai nurodė jo garbingus pasiekimus garsinant Šilutės kraštą. Vincas Murauskas net 40 metų dirba Šilutės sporto mokyklos bokso treneriu, turi trenerio – eksperto kvalifikacinę kategoriją. Savo jėgomis jis pastatė pirmąjį bokso ringą, nuo kurio prasidėjo bokso istorija Šilutėje. Jis vienintelis treneris Šilutės rajone, kuriam Kūno kultūros ir sporto departamentas prie Lietuvos Respublikos vyriausybės suteikė Lietuvos nusipelniusio trenerio vardą, tai aukščiausias trenerio kvalifikacijos įvertinimas.

Vincas Murauskas apdovanotas daugybe Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministerijos, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto, Lietuvos Respublikos Seimo bei Kūno kultūros ir sporto departamento apdovanojimais, Sporto garbės kryžiumi ir kitais prizais bei medaliais už nuopelnus Lietuvos sportui. Nuo 2008 m. Vincas Murauskas yra paskirtas Lietuvos jaunimo bokso rinktinės treneriu.

Treneris Vincas Murauskas per savo ilgą trenerio karjerą yra paruošęs begalę Lietuvos prizininkų ir čempionų įvairaus amžiaus grupėse. Įvairiose varžybose jo auklėtiniai garsino Šilutės krašto, bei Šilutės sporto mokyklos vardą. Treneris yra paruošęs ne tik Lietuvos, bet ir tarptautinio lygio sportininkus, kurie atstovauja Lietuvą pasaulio ir Europos čempionatuose.

social media link social media link

Naujienlaiškio prenumerata

Įveskite el. paštą
Jūsų vardas
Jūsų el. pašto adresas
Klaidos arba netikslumo aprašymas
Apsaugos kodas
Loading
© Visos teisės saugomos. Sprendimas: UAB "Fresh Media"